Ak máte radi kultúru a umenie, podujatie PechaKucha u Beethovena bude pre vás ako stvorené. V príjemnom prostredí parku a kaštieľa v Dolnej Krupej sa v sobotu 20. júla uskutoční špeciálne letné vydanie obľúbenej PechaKucha Night Trnava. Bohatý program pre dospelých aj deti sa začne už o 13:00 a potrvá do večera.

Okrem prezentácii dvanástich kreatívnych ľudí na vás čakajú koncerty kapiel Fándlyho bicykel, Abraka Dub a Jany Andevskej, klavírny koncert Petra Pláňavského, literárne čítania, tvorivé dielne, maliarsky workshop, projekcie krátky filmov o umelcoch z dielne Mareka Janičíka, Burza v kaštieli, detský športový kútik a Kúzelná škôlka. Zúčastniť sa budete môcť aj prehliadok kaštieľa s lektorkou a chystáme aj prehliadku Mauzólea Chotekovcov z roku 1895, ktoré sa nachádza neďaleko.

Vstup na celý program bude zadarmo, výnimkou je samotná PechaKucha, lístok na ňu bude za 3 Eurá. Začne sa v priestoroch kaštieľa o 19:00. K dispozícii bude v stanovených časoch PechaKucha Bus, ktorý vás môže zadarmo odviesť počas dňa priamo do kaštieľa a večer po skončení programu späť do mesta. Na mieste nebude chýbať možnosť zakúpiť si jedlo a pitie.

Podujatie pripravuje OZ Publikum.sk v spolupráci s Hudobným múzeom SNM, OZ Godot projekt, Literis o.z., Drak sa vracia, Kubíkom, LepšiaTrnava.sk, Dielničkou u Zlatej priadky, Kúzelnou škôlkou, združením BonArt a Galériou Jána Koniarka.

Za podporu ďakujeme spoločnosti Telefónica Slovensko, ktorá podujatie podporila v rámci programu O2 Think Big. Program je realizovaný v spolupráci s Nadáciou Ekopolis a Nadáciou pre deti Ślovenska. Ďakujeme aj mediálnym partnerom Trnava-live.sk, ANO! Magazín, rádio Bunker a Mesto Trnava.

Podrobnosti o podujatí a programe nájdete postupne na:

Udalosť:

plagat_final_550px_rgb